ЗА НАС

Твоето здраве и външен вид в сигурни ръце

Добре дошли в Get Beauty – иновативна платформа, вдъхновена от Вашите нужди и желания, която има за цел да революционизира предлагането на естетични процедури в България. Тук обединяваме мрежа от специалисти, които са посветени на своите пациенти и постигане на възможно най-добри резултати, чрез безопасни и ефективни лечения. Нашата ангажираност не се ограничава само до естетиката, а до възможно най-добре взети решения за външността и здравето Ви.

Един от ключовите аспекти на платформата е акцентът върху опита. Разбираме, че естетичните процедури изискват деликатно отношение и дълбоко разбиране на индивидуалните нужди. Затова ние внимателно подбираме професионалисти, които имат не само необходимата квалификация, но и дългогодишен опит в съответните области. Независимо дали става дума за козметична хирургия, нехирургично лечение или дерматологични процедури, тук ще намерите решение.

Опростени и информирани решения

Винаги търсим начини да опростим избора на правилния специалист и процедура, гарантирайки информираност и удовлетворение в дългосрочен план.

Безопастност и прозрачност

Безопасността е друг важен стълб. Ние осъзнаваме колко е важно да гарантираме, че всички процедури се извършват в сигурна и контролирана среда. Нашите специалисти се придържат към най-високи стандарти за безопасност и спазвайки стриктни протоколи.

„Създадох платформата с ясната цел да разбия стереотипи за естестичните подобрения. Когато човек е добре запознат и е в ръцете на квалифициран специалист, добрите резултати идват и се запазват в бъдеще. Място, където потребителите срещат специалистите и това да е своеобразен мост между тях. В проекта включих и своя лична мисия за набиране на средства за двойките с репродуктивни проблеми.

Надявам се платформата да е полезна на много хора, които искат да се чувстват още по-добре в кожата си.“

Проверени специалист

100% ПРОВЕРЕНИ
СПЕЦИАЛИСТИ

най-близки салони

ОТКРИЙ НАЙ-БЛИЗКИЯ
ПОДХОДЯЩ САЛОН

Проверени специалист

ПРОЧЕТИ ПОЛЕЗНА
ИНФОРМАЦИЯ ОТ
СПЕЦИАЛИСТИТЕ

Ключови функционалности на Get Beauty

Намери Своя Експерт:

Намерете специалист по категория и най-удобна за Вас локация. Разгледайте оценки и коментари от други потребители, снимки, специални предложения, цени. Лесен и бърз контакт с избрания специалист или салон.

100% проверени специалисти

Get Beauty не допуска специалисти в платформата, които нямат нужната квалификация и обучения. Бъдете спокойни в изборите си.

Подкрепяща общност

Прочетете мнения от други пациенти, коментирайте и получете подкрепа и разбиране. Насърчаваме открит диалог, споделяне на истории и празнуване на индивидуалната красота.

Любими

Създайте профил, добавете в списък Любими и следете лесно за специални предложения.

Гостуващи Специалисти

Бъдете в течение за гостуващи специалисти във Вашия град с информация къде и кога ще бъдат на разположение.

Курсове за Красота

Преглеждайте предстоящи курсове за красота във Вашия град

Събития

Научете за предстоящи събития, свързани с нови продукти, салони и иновации, всичко филтрирано по местоположение.

Полезни ресурси

Създадохме страница Полезно за да съберем полезна информация за най-търсените и актуални процедури. Информирайте се и от нашия Блог – абонирайте се за Beauty бюлетин и не изпускайте най-новото от света на красотата.

Бизнес възможности

Развивийте бизнеса си с нас – Get Beauty Pro

Get Beauty не е само за крайни клиенти. Това е платформа и за бизнеси, които желаят да достигнат до нова аудитория. Подобрете видимостта си, като добавите своите специалисти и салон в системата, възползвайте се от реклама на нашата начална страница, индивидуални статии в Блог секцията, специализирани реклами в социалните мрежи, професионални снимки и видеа на място във Вашия салон и услуги по графичен дизайн. Научете повече на Get Beauty Prо.

Не подценявайте силата на информираните решения. Присъединете се към Get Beauty, където красотата среща подготовката. Стандартите за красота са само мит. Създайте си свои!

Подкрепа за репродуктивното здраве

Отвъд красотата, нашата мисия е набиране на средства за двойките, срещащи предизвикателства в репродуктивното здраве.