СПЕЦИАЛИСТИ

Impression Dent - Dr. Byalev

5,0
1 отзив

Impression Dent - Dr. Byalev

5,0
1 отзив

Impression Dent е иновативна дентална клиника, съчетаваща в себе си водещи специалисти, иновативна и модерна апаратура и приятна атмосфера, където няма да се чувствате като „на зъболекар“.
Всеки случай в клиниката се разглежда индивидуално от мултидисциплинарен екип от специалисти. Уникалният протокол за лечение от 6 стъпки, създаден от основателя на клиниката д-р Бялев включва пациента във всички етапи от лечебния процес, като той е наясно какво да очаква още преди началото на лечението.
Всеки пациент в Impression Dent получава персонално съдействие от специалист обслужване на пациенти, които го подкрепя по време на целия процес, като подпомага организацията на всички стъпки на лечението и постоянно е на негово разположение.

 

д-р Ибрахим Бялев, лекар по дентална медицина, над 10 години опит
д-р Яна Михаммад-Бялева, ортодонт
д-р Михаил Главинов, орален хирург и имплантолог
д-р Мерт Карайсенов, лекар по дентална медицина

Услуги

Услуги - лице и тяло

Преглед и консултация70 лв.
Терапия и профилактика140 лв.
3D дизайн на усмивка200 лв.
Циркониева корона900 лв.
Керамични Фасети850 лв.
Зъбни импланти1300 лв.
Бондинг350 лв.
Избелване500 лв.
Ортодонтия лв.
Алайнери Invisalign ®3500 лв.

Екип

Гост Доктори

Към момента няма предстоящи гостувания. Очаквайте скоро!

Преди / След

Галерия

Запази час

Гр. София

Отзиви

5,0
1 отзив

Ева Красимирова
16/05/2024

Едно огромно благодаря на д-р Бялев и другите доктори от Impression Dent! Големи професионалисти и още по-големи хора. Много съм доволна, че най-накрая имам зъбите и усмивката, за които толкова си бях мечтала. Много време се чудех на кого да се доверя и винаги ми оставаше едно притеснение след срещи със зъболекари. Още първия път с д-р Бялев се почувствах в сигурни ръце и че съм на място, където знаят какво правят. Доктор Бялев ми показа и обясни всичко и по-важното изпълни това, което ми обеща даже по-хубаво, отколкото си ги представях. Целият персонал в клиниката са много внимателни, усмихнати, обясняват ти всичко. Дори ми се обадиха да ме попитат как се чувствам след процедурата. Препоръчвам ги с 2 ръце! Истински професионалисти. От сърце благодаря!