СПЕЦИАЛИСТИ

Derma-Act

0,0
0 отзива

Derma-Act

0,0
0 отзива

Еkunа от  дерматолози в Derma-Act са преминали успешно редица обучения, семинари и практики в България и чужбина, събрали са десетилетия опит и са отдадени на непрестанното професионално усъвършенстване.Това прави клиника Derma-Act првият избор на всички клиенти, които търсят висок стандарт и специално внимание в дерматологичната грижа.

Derma-Act започва работа преди 5 години с амбициозната цел да промени изцяло представите за сферата на дерматологията, като даде широк достъп до качествени дерматологични услуги и изгради навици за правилна грижа за кожата при всеки пациент.

Derma-Act Infinity

Derma-Act Infinity е естественото продължение на Derma-Act – клиника от ново поколение, която продължава мисията на Derma-Act, като разширява портфолиото ѝ от процедури. Новите услуги в клиниката включват TempSure® Envi, Morpheus8, Dermalinfusion, трансплантация на коса, пластични процедури и други.

Д-р Камелия Присадашка – съдружник и дерматолог в Derma-Act. От 13 години специализира и работи в областта на естетичната медицина, преминала е редица курсове за промяна на структурата на лицето, вследствие на остаряването и изготвяне на индивидуални програми за разкрасяване и подмладяване. Изучава анатомичните особености на лицето в Royal College of Surgeons of England. От 2017г. д-р Присадашка е официален тренер на Galderma за България.

Нашата мисия

Ние вярваме че грижата за кожата трябва да е достъпна. А външният ти вид – изцяло под твой контрол.

Специални предложения

Услуги

Услуги - лице и тяло

Ботулинов токсин лв.
Ботулинов токсин лв.
Оформяне на брадичка лв.
Оформяне на скули лв.
Лифтинг конци Aptos лв.
Мезоконци (LFL) лв.
Колагенов стимулант HArmonyCA900 лв.
Sculptra колагено стимулатор1000 лв.
Хиперхидроза/прекомерно изпотяване/1000 лв.
Hyaluronidase300 лв.
Скинбустери лв.

Гост Доктори

Към момента няма предстоящи гостувания. Очаквайте скоро!

Галерия

Запази час

Гр. София, 1000
ул. “Папрат” 6В

Понеделник – Събота
10:00 – 19:00

Отзиви

0,0
0 отзива

Все още няма отзиви. Напишете първия.