ЕСТЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ

Красиви резултати
сега и после

Блефаропластика

Блефаропластиката представлява оперативна интервенция, при която се цели премахване на кожния излишък от областта на клепачите, отстраняване на мастните депа на горния клепач при необходимост и премахване или …

Прочети повече

репозициониране на мастната тъкан в областта на долните.

Поради анатомичната характеристика на клепачите и по-точно изключително тънката им кожа, с времето редица фактори водят до образуване на кожна гънка в областта на горните клепачи и мастни торбички в областта на долните. В резултата на това, лицето придобива изморен вид,  погледът губи своята изразителност, а в някои случаи и това води и до поява на проблеми със зрението.

Блефаропластиката бива горна и долна, като от своя страна долната може да бъде извършена чрез разрез през кожата под мигления ръб (субцилиарен достъп) или през конюнктивата (трансконюнктивален). За извършване на горна блефаропластика са подходящи пациенти с наличие на кожен излишък със или без изпъкване на подкожна мастна тъкан в областта на горните клепачи. Трансконюнктивалната долна блефаропластика е показана при пациенти с изразени „торбички“ под очите без кожен излишък, а при наличие на такъв се извършва долна блефаропластика със субцилиарен достъп. Възрастта при този тип оперативни намеси не е от значение. Блефаропластиката често се комбинира с други хирургични корекции в областта на лицето.

Дермален филър

Дермалните филъри са вид козметично лечение, използвано за възстановяване на обема, намаляване на бръчките и фините линии и подобряване или увеличаване на чертите на лицето. 

Прочети повече

Те се инжектират подкожно, за да придадат обем или да запълнят определени области на лицето.

Дермалните пълнители обикновено са съставени от естествени или синтетични материали, като хиалуронова киселина, колаген, калциев хидроксилапатит или полимлечна киселина, които са биосъвместими и безопасни за употреба в тялото.

Процедурата започва с оценка на чертите на лицето и опасенията на клиента от лицензиран доставчик на здравни услуги или обучен техник. Може да се приложи локален обезболяващ крем или локална анестезия, за да се сведе до минимум всеки дискомфорт по време на процедурата. След това пълнителят се инжектира в целевите области с помощта на фина игла или канюла. Техниката на инжектиране може да варира в зависимост от вида на използвания филър и желаните резултати.

Дермалните филъри могат да се използват за различни козметични грижи, като подобряване на устните, уголемяване на бузите, попълване на бръчки и фини линии, коригиране на асиметрията на лицето и заместване на загубен обем поради възраст или загуба на тегло. Резултатите от инжектирането на дермални филъри обикновено са незабавни и могат да продължат от няколко месеца до повече от година, в зависимост от вида и местоположението на използвания филър, както и от индивидуалните фактори като метаболизъм и начин на живот. 

Важно е да изберете лицензиран доставчик на здравни услуги или обучен техник с опит в прилагането на дермални филъри, за да осигурите безопасно и ефективно лечение. Те могат да помогнат при определянето на най-добрия тип и количество пълнител, който да се използва за уникалните нужди и цели на всеки клиент.

Микродермабразио

Тази процедура включва използване на ръчно устройство за ексфолиране на външния слой на кожата. Може да помогне за намаляване на появата на фини линии, белези и хиперпигментация.

Прочети повече

Мезотерапия

Минимално инвазивна козметична процедура, която включва инжектиране на персонализирана смес от витамини, минерали, аминокиселини и други съединения в средния слой (мезодерма) на кожата. 

Прочети повече

Инжекциите се прилагат с помощта на тънка игла или специално проектиран пистолет за мезотерапия.

HydraFacial

Това е многоетапна процедура за лице, която комбинира ексфолиране, хидратация и екстракция. Може да помогне за подобряване на външния вид на фини линии, бръчки и хиперпигментация.

Прочети повече

Единствената по рода си неинвазивна терапия, комбинираща почистване, ексфолиране, ексракция, хидратация и антиоксидантна защита.

Radiesse

Е козметичен дермален филър, който се използва за намаляване на появата на бръчки и фини линии, придаване на обем и контур на лицето и възстановяване на по-младежки вид на кожата. Състои се от…

Прочети повече

микросфери от калциев хидроксилапатит (CaHA) в гел носител на водна основа. Микросферите са подобни на минерала, открит в костите и зъбите, което позволява на Radiesse да стимулира производството на колаген в кожата.

По време на лечението лицензиран доставчик на здравни услуги ще инжектира Radiesse в целевите области с помощта на фина игла. Процедурата обикновено отнема по-малко от час и изисква малко или никакво престой. Пациентите може да изпитат леко подуване, синини или дискомфорт на мястото на инжектиране, но тези нежелани реакции обикновено отзвучават в рамките на няколко дни.

Ефектите от Radiesse са незабавни и могат да продължат до 18 месеца или повече, в зависимост от индивида. С течение на времето микросферите постепенно се разграждат и се абсорбират от тялото, оставяйки след себе си естествено изглеждащ, гладък и плътен вид.

Radiesse обикновено се използва за лечение на назолабиални гънки (бръчки на усмивка), марионетни бръчки и за увеличаване на скулите и други контури на лицето. Може да се използва и за подмладяване на гърба на ръцете, като възстановява обема и минимизира появата на вени и сухожилия.

Важно е да се консултирате с лицензиран доставчик на здравни услуги, за да определите дали Radiesse е подходящо лечение за вас и да обсъдите всички потенциални странични ефекти или рискове, свързани с процедурата.

SuperFacials с Dermalinfusion

E неинвазивно лечение за грижа за кожата, което използва патентована технология за ексфолиране, извличане и вливане на кожата със серуми. Изсмуква мъртвите кожни клетки и замърсявания дълбоко от порите.

Прочети повече

Dermalinfusion може да варира в зависимост от индивидуалните фактори като възраст, тип кожа, фактори на начина на живот и цялостно здраве на кожата. Естетичните професионалисти обикновено препоръчват поредица от процедури с интервал от няколко седмици, за да се постигнат оптимални резултати.

Системата разполага с пръчка с диамантен връх, която ексфолира външния слой на кожата, като в същото време използва вакуумно налягане, за да изсмуче мъртвите кожни клетки, замърсяванията и други остатъци дълбоко в порите.

Dermalinfusion доставя адаптивни серуми директно в кожата по време на лечението, вливайки я с хидратиращи, против стареене и озаряващи съставки. Системата работи по технология със затворен цикъл, която гарантира, че кожата е постоянно и равномерно изложена на серума без риск от обратен поток или запушване. 

Този тип третиране на лицето осигурява няколко предимства за кожата, включително подобрена текстура, тонус и блясък. Също така може да помогне за намаляване на появата на фини линии, бръчки и хиперпигментация, като същевременно осигурява дълбока хидратация и повишава стегнатостта.

Повърхностните процедури с Dermalinfusion като цяло са безопасни и подходящи за всички типове кожа. Въпреки това е важно да се консултирате с лицензиран естетик или дерматолог, преди да се подложите на лечението, за да определите дали то е подходящо за вашите специфични кожни проблеми и състояния.

Важно е да се отбележи, че резултатите с Dermalinfusion могат да варират в зависимост от типа кожа на индивида и от това колко често се извършва лечението. Някои хора може да видят разлика само след едно лечение, докато други може да изискват няколко сесии, за да постигнат желаните резултати.

Радиочестотният (RF) лифтинг

Това е неинвазивна козметична процедура, която използва радиовълни за стягане и повдигане на кожата. Обикновено се използва за лечение на области на тялото, които са склонни към увисване, като лицето, шията и корема.

Прочети повече

По време на лечението се използва ръчно устройство за излъчване на радиовълни дълбоко в дермалния слой на кожата. Топлината, генерирана от радиовълните, стимулира производството на колаген, което спомага за укрепването и стегнатостта на кожата с времето. Лечението също така помага за засилване на циркулацията, което може да подобри цялостния вид на кожата.

Едно от основните предимства на радиочестотния лифтинг е, че е неинвазивен, което означава, че няма разрези или прекъсвания, свързани с процедурата. Също така обикновено се счита за безопасно и подходящо за всички типове кожа.

Резултатите от RF лифтинга варират в зависимост от индивида, третираната зона и броя на получените процедури. Много хора съобщават за подобрение в тена и текстурата на кожата си веднага след процедурата. С течение на времето кожата може да продължи да се стяга и стяга, тъй като производството на колаген се увеличава. Може да са необходими няколко сесии на лечение, за да се постигнат желаните резултати.

Важно е да се консултирате с лицензиран доставчик на здравни услуги или обучен техник, за да определите дали радиочестотният лифтинг е подходящо лечение за вас и да обсъдите всички потенциални странични ефекти или рискове, свързани с процедурата.

Оформяне на скули

С времето обемът в средната част на лицето се стопява и мигрира надолу, а излъчването става изморено, вяло и тъжно. Това е един ефективен и естетичен начин за оформяне на скули. Поставянето на филър в областта на …

Прочети повече

 скулите връща младежката V-образна форма, видимо подобрява симетрията и озарява погледа.

Какви са предимствата на процедурата оформяне на скули?

 • Овалът се смекчава, а цялото лице придобива по-щастливо и отпочинало изражение.
 • Прецизното поставяне на филър в скулите леко повдига и отпуснатия контур.
 • Процедурата е безопасна и сравнително безболезнена.

Корекция на уши

Отопластика е възможност чрез хирургична намеса да получиш промяна в ушната форма и позиция й за по голяма пропорционалност и един по хармоничен и естетичен профил.  Възстановителния период…

Прочети повече

е до няколко дни след операцията, като може да е съпроводен от синини и оток.           

Най – често причина за Отопластиката е  корекция на така наречените “клепнали” стърчащи уши, чиито ушни миди са отдалечени от главата.

Възстановителния период е според зависи от вида упойка(локална, обща анестезия), като при локалната може да напуснете клиниката до няколко часа след операцията, а при обща се остава едно денонощие под наблюдение. 

Възстановителния период е до няколко дни след операцията, като може да е съпроводен от синини и оток. Конците се свалят на 7 ден, а в рамките на 1 месец е препоръчително носенето на ластична лента.

Cat eyes surgery

При типичното око долният клепач леко се припокрива с долната част на ириса – цветната част на окото. Провисването на долния клепач,  може да доведе до увисване на клепача под ириса на окото.

Прочети повече

С възрастта долният клепач може да увисне поради разтягане или разхлабване на латералното кантално сухожилие, което поддържа външния ъгъл на окото.

Провисването на долния клепач може да доведе до увисване на клепача под ириса. Това може да се коригира чрез стягане на латералното кантално сухожилие посредством процедура, известна като латерална кантопластика или операция на котешкото око. Освен това някои пациенти желаят външните ъгли да са по-високи от вътрешните, за да изглеждат като екзотични или котешки очи. Това се постига чрез операция на котешко око, при която сухожилието на външния ъгъл на клепача се премества по-високо и се стяга.

Запълване на назолабиални гънки / бръчки с филър

В зависимост от тежестта на бръчките ще бъде избран хиалуронов филър с подходяща плътност или Радиес филър запълващ бръчките и стимулиращ синтеза на колаген. 

Прочети повече

Пациента може да продължи обичайните си дейности веднага.

Процедурата е едномоментна. След поставяне на локална упойка под формата на крем при необходимост, с малка игла или канюла, филърът се инжектира в средните слоеве на дермата най-често линеарно или на малки болусчета едно до друго по хода на бръчката. Процедурата трае 15-30 минути.

Ефекта е видим веднага.

В много редки случаи е възможен лек оток или малка синина, които изчезват в рамките на 3-4 дни.

Пациента може да продължи обичайните си дейности веднага.

След процедурата е желателно да се избягва излагането на слънце, ползването на сауна и солариум в продължение на 2 седмици.

Ефекта от процедурата трае поне 9-12 месеца, а при правилна корекция и поддръжка на съседните зони на лицето в много от случаите НЛГ няма да се нуждаят от корекции и 3-4 години.

Ботокс срещу бръчки и фини линии

Ботулиновият токсин, известен още като ботокс, е невротоксин, произвеждан от бактерията Clostridium botulinum. Този токсин може да изглади бръчките и фините линии в третираните зони.
Прочети повече

Популярно козметично лечение, което се използва за намаляване на появата на бръчки и фини линии, особено в областта на челото, между веждите и около очите. По време на лечението доставчикът на здравни услуги инжектира ботокс директно в целевите мускули с помощта на фина игла. Токсинът действа чрез временно блокиране на нервните сигнали към мускулите, което намалява способността им да се съкращават и ги кара да се отпуснат. Това може да изглади бръчките и фините линии в третираните зони.

Ботоксът се използва и за медицински цели, като например лечение на състояния като хронична мигрена, прекомерно изпотяване и мускулни спазми.

Ефектите от ботокса обикновено продължават около 3-4 месеца, след което лечението трябва да се повтори, за да се запазят резултатите. Важно е да изберете квалифициран и опитен доставчик на здравни услуги за инжектиране на ботокс, за да осигурите безопасно и ефективно лечение. Възможните странични ефекти от инжектирането на ботокс могат да включват временна болка, подуване или синини на мястото на инжектиране, както и по-сериозни усложнения като увисване на клепача или други лицеви мускули. Ботоксът действа, чрез временна парализа на мускулите и резултатите ще започнат да се появяват в рамките на няколко дни до седмица след лечението.

Гръдни импланти

Гръдните импланти са вид козметична хирургическа процедура, при която силикон, физиологичен разтвор или други вещества се вкарват в гърдите, за да се подобри техният размер, форма и симетрия. 

Прочети повече

Хирургията за имплантиране на гърди е известна още като уголемяване на гърдите или мамопластика. По време на процедурата хирургът прави разрез в гръдната тъкан и поставя имплантите зад или пред гръдния мускул, в зависимост от анатомията на индивида и желания резултат. Разрезът може да се направи на различни места, като например под гърдата, около зърното или в подмишницата. Размерът и формата на имплантите ще варират в зависимост от целите на пациента и пропорциите на тялото му.

Гръдните импланти могат да осигурят много предимства за пациенти, които не са доволни от размера или формата на гърдите си, претърпели са промени поради стареене или бременност или са били подложени на лечение за рак на гърдата. Въпреки това, операцията за поставяне на гръдни импланти също е свързана с потенциални рискове и усложнения, като инфекция, кървене, белези, разкъсване на импланта и промени в усещането или формата на гърдите. 

Важно е да се консултирате с квалифициран и опитен пластичен хирург, за да обсъдите дали гръдните импланти са подходящ вариант за вас и задълбочено да прегледате потенциалните рискове и ползи от процедурата. Хирургът ще ви помогне да определите най-добрия размер, форма и метод на поставяне на импланта, който е подходящ за вашите уникални нужди и цели. Също така е важно да се разбере, че гръдните импланти не са доживотни устройства и може да изискват бъдеща поддръжка или подмяна.

Има няколко популярни марки гръдни импланти, които са широко използвани и признати на пазара. Ето някои от най-известните марки гръдни импланти:

 1. Allergan: Allergan is a leading manufacturer of breast implants, providing silicone, saline, and cohesive gel-based options. Their Natrelle brand of breast implants is popular among physicians and patients alike.

  2. Mentor: Mentor is another major manufacturer of breast implants, offering both silicone and saline options. Their MemoryGel breast implants are popular for their natural look and feel.

  3. Sientra: Sientra is a more recent entrant in the breast implant market, offering only silicone implants. Their implants are known for their proprietary texturing and unique shape options.

  4. Motiva: Motiva is a brand of breast implants that are made of a proprietary silicone gel, known for their elasticity and natural feel. They offer a range of shapes and sizes.

  5. GC Aesthetics: GC Aesthetics is another major player in the breast implant market, offering silicone and saline implants. Their Nagor brand is popular in Europe and is recognized for its quality.

Важно е да се отбележи, че няма една единствена „най-добра“ марка гръдни импланти, тъй като изборът на имплант ще зависи от индивидуалните нужди, анатомия и лични предпочитания на индивида. Опитен и квалифициран хирург може да помогне на пациентите да определят най-добрия тип и марка имплант за постигане на желания от тях резултат.

Корекция на нос / Ринопластика

Ринопластиката, известна още като операция на носа, е хирургическа процедура, която е предназначена да преформатира и промени външния вид на носа. Като цяло ринопластиката е универсална…

Прочети повече

хирургична процедура, която може да се използва за справяне с широк спектър от назални проблеми, както козметични, така и функционални.

Може да се извърши по няколко причини, включително:

 1. Коригиране на изкривена преграда: Това е, когато хрущялът и костта между двете ноздри не са прави, което причинява затруднения в дишането. Ринопластиката може да коригира този проблем и да подобри дишането.
 2. Решаване на козметичен проблем: Ринопластиката често се извършва за подобряване на външния вид на носа, като промяна на формата, размера или ъгъла на носа.
 3. Коригиране на вроден дефект: Някои хора се раждат с вроден дефект, който засяга носа, като цепнатина или деформиран нос. Ринопластиката може да коригира тези проблеми и да подобри външния вид и самочувствието на индивида.
 4. Коригиране на нараняване на лицето: Ринопластиката може да помогне за възстановяване на увреждане на носа, причинено от нараняване на лицето, като счупен или фрактуриран нос.

Мезоконци

Нанасянето на мезоконци е много ефективна антиейдж техника със значителен лифтинг и укрепващ ефект. Процедурата е неинвазивна, безболезнена и резултатите са почти незабавни. Целият процес се извършва на …

Прочети повече

 базата на саморегенерация на клетките. Полученият ефект продължава до две години. Процесът на усвояване на мезоконците отнема около 6 месеца. Нанасянето на мезоконец в горната част на кожата активира естественото производство на колаген, което води до стимулиране на кожните клетки. Специалните само абсорбиращи се мезоконци ще разрушат леко кожата и ще ускорят образуването на колаген, за да ускорят заздравяването на тъканите. Процесът на усвояване на мезоконците отнема около 6 месеца. През това време така наречената колагенова решетка се укрепва в подкожието, като по този начин се задейства ефект на саморегенерация, който продължава до две години дори след пълното усвояване на мезонишката. По много опростен и прост начин е възможно да се каже, че протича така нареченият процес на самоподмладяване. Мезоконци – минилифтинг – Този неинвазивен метод се препоръчва за третиране на зоната около очите, челото, лицето и контура на лицето – предимно на долната челюст или двойната брадичка. Може да се комбинира с други неинвазивни процедури като апликации с ботулинов токсин, хиалуронова киселина и лечение с фракционен CO2 лазер и др.

Ботулинов токсин

Ботулиновият токсин, известен още като ботокс, е невротоксин, произвеждан от бактерията Clostridium botulinum. Това е популярно козметично лечение, което се използва за намаляване на появата на бръчки …
Прочети повече

 и фини линии, особено в областта на челото, между веждите и около очите. По време на лечението доставчикът на здравни услуги инжектира ботокс директно в целевите мускули с помощта на фина игла. Токсинът действа чрез временно блокиране на нервните сигнали към мускулите, което намалява способността им да се съкращават и ги кара да се отпуснат. Това може да изглади бръчките и фините линии в третираните зони.

 

Ботоксът се използва и за медицински цели, като например лечение на състояния като хронична мигрена, прекомерно изпотяване и мускулни спазми.

Ефектите от ботокса обикновено продължават около 3-4 месеца, след което лечението трябва да се повтори, за да се запазят резултатите. Важно е да изберете квалифициран и опитен доставчик на здравни услуги за инжектиране на ботокс, за да осигурите безопасно и ефективно лечение. Възможните странични ефекти от инжектирането на ботокс могат да включват временна болка, подуване или синини на мястото на инжектиране, както и по-сериозни усложнения като увисване на клепача или други лицеви мускули. Ботоксът действа чрез временна парализа на мускулите и резултатите ще започнат да се появяват в рамките на няколко дни до седмица след лечението.

Микронидлинг

Kозметична процедура, при която се правят много фини наранявания на повърхностния слой на кожата със стерилни микроигли. Любимата процедура на Холивуд – Микронидлинг е уникален метод за стягане на кожата, …
Прочети повече

 премахване на белези от акне, пигментни петна, широки пори и други несъвършенства!

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА МИКРОНИДЛИНГЪТ?

Микронидлингът е ефикасна процедура, в основата на която стои специално устройство, наречено „дерма пен“ с множество миниатюрни игли. Тези игли предизвикват микро-пробождания в кожата,а това от своя страна отключва нейните оздравителни процеси и стимулира производството на нов колаген и еластин. По време на микронидлинга се образуват микроскопични канали в епидермиса и благодарение на тях, дълбоко в дермата се въвеждат хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини и други активни съставки в резултат на което кожата се уплътнява, структурата й се подобрява, а бръчките се изглаждат и заличават.

КОИ СА ОСНОВНИТЕ ПРЕИМУЩЕСТВА НА МИКРОНИДЪЛИНГА?

Микронидълингът, като процедура за подмладяване, изглаждане и създаване на по-естетичен външен вид на кожата притежава редица преимущества. Започвайки от отличните резултати, които тя носи на пациента, и стигайки до минимизирането на болките и неприятните усещания за него. Ето малко повече за всяка от споменатите ползи от микронидлинга:

1.Първото и най-важно преимущество на микронидлинга е, че предоставя отлични резултати по отношение уплътняването и изглаждането на човешката кожа. В резултат на извършването на процедурата количеството колаген в кожата се вдига с невероятните 4 пъти. От голямо значение при микронидлинга е, че увеличава дълбочината на проникване за постигане на значим ефект във всички кожни слоеве. Това гарантира на пациента бързи и в същото време дълготрайни резултати по отношение на външния вид и цялостното състояние на кожата.

2.Редуциране на болката – ако търсите козметична процедура, която е максимално щадяща по отношение на болка и неприятни усещания, то микронидлингът е точно за вас. При него проникването на игличките в кожата става изключително ефективно, без да се стига до излишно надиране на епидермиса и съответно съпровождащи силни болки. Допълнителна защита в тази връзка е предварителното поставяне върху кожата на анестезиращ крем, който почти изцяло премахва нежеланите усещания за пациента по време на микронидлинга.

3. Липса на странични ефекти – освен всичко друго, микронидлингът не предизвиква странични ефекти и усложнения за кожата и организма на човека. След извършване на процедурата на третираното място се наблюдава само определено зачервяване. Това зачервяване обаче изчезва в рамките на 2-3 дни.

4. Микронидлингът не изисква никакъв период на възстановяване, отсъствие от работа или социална изолация.

Може да се използва за премахване на най-различни проблеми и несъвършенства по човешката кожа. Производството на колаген и растежни пептиди води до обновяване на кожата и заличаване на сериозни рани или пък белези от операционни процедури. Ефективното проникване на игличките помага и да се заличат външните проявления на акнето, без пациентът да изпитва болка и неприятни усещания. Микронидлинг се прилага също при нужда от изглаждане на кожата и премахване на бръчките около очите, устните и другите основни зони от лицето.

 

Колагеностимулиращи филъри

Не привличат вода от околната тъкан, заместват загубата на обем, стягат, регенерират и уплътняват зоната, в която са поставени. Този тип филъри съдържат колаген-стимулиращи съставки като калциев хидроксиапатит, …

Прочети повече

 поликапролактон или полимлечна киселина. Характерно за тези съставки е, че не привличат вода от околната тъкан, заместват загубата на обем, стягат, регенерират и уплътняват зоната, в която са поставени. Крайната цел е стегната кожа без излишен обем, а мястото и количеството е индивидуално. Ефектът се проявява до няколко месеца и е дълготраен. Неинвазивна, безболезнена процедура с бърз възстановителен период.

Какви са предимствата на лифтинг Radiesse/ Ellanse?

Филърът осигурява лесен и удобен начин за промяна на лицевия контур с минимално време за възстановяване.

Ефектът от поставянето му продължава около 1.5-2 години.

В ЕС продуктът е одобрен за използване в пластичната и реконструктивна хирургия, а също и в козметичната дерматология за дълбоко и повърхностно възстановяване на дефицита на меките тъкани и други части на тялото.

Изключителното действие на тези филърите за подмладяване на кожата и запълване на дълбоки линии може да се използва в зони: назолабиални бръчки, брадичка, скули и бузи, марионетни бръчки, нос, а също така и за витализиране кожата на ръцете.С течение на времето ръцете губят колаген и елестичност, кожата става по-тънка, суха, започват ясно да си личат сухожилията и вените.

Поставените в тази зона филъри коригират обема и подобряват цялостната визия на ръката.

 

Цели 88% от дамите, които са ползвали филърите споделят, че ще се подложат на повторна процедура, а 91% от тях на първата седмица след корекцията съобщават, че са удовлетворени от резултата.

Derma clear

Derma clear е уникална 3 в 1 хидрадермабразио платформа, която е перфектната иновативна процедура за нежно почистване на лицето.

Какво е Derma Clear и кога се прилага?

Прочети повече

Derma clear е уникална 3 в 1 хидрадермабразио платформа, която е перфектната иновативна процедура за нежно почистване на лицето. Ексфолира, почиства и хидратира кожата чрез въртящ се на 360⁰ накрайник и мощно всмукване. Процедурата е абсолютно безболезнена, няма възстановителен период, подходяща е всеки тип кожа и е изключително подходяща в борбата със замърсеното лице.

 

Терапията освен почистващ и дълбоко хидратиращ ефект, има и подмладяващо действие. DermaClear почиства кожата от замърсявания, увеличава нейната защита от свободни радикали и засилва локалния й имунитет. 360° въртящият патентован накрайник извършва химичен и механичен пилинг едновременно. Свива порите, редуцира ги и регулира себума. Процедурата изравнява тена и текстурата, редуцира пигментации и повърхностните белези. Едновременно с това подпомага изглаждането на фините линии и бръчици, като подобрява еластичността и хидратацията. Забързва процеса на възстановяване на кожата и я преструктурира. Благоприятства по-добрата абсорбaция на овлажнители и антиоксиданти. Процедурата има изключителен ефект при третиране на акне.

 

HIFU лифтинг

Хайфу лифтинг е наименованието на иновативен неоперативен лифтинг, които въздейства на всички нива на кожата. Чрез медицинския апарат за хайфу лифтинг , ефективно се третират повърхностните и …

Прочети повече

 дълбоки слоеве на кожата, чак до повърхностната мускулна апоневротична система (SMAS – слоят покриващ мускулите), с трислоен ефект на повдигане.

Хайфу лифтингът е процедура, която въздейства чрез нагряване и по този начин стимулира, съществуващите колагенови влакна, което ги кара да се сгъстяват и скъсяват, което води до резултат на дългосрочно стягане и повдигане. Хайфу лифтингът  е най-предпочитаната неинвазивна медицинска терапия, която позволява дълбоко проникване на енергия. Чрез специализираните накрайници достигаме до дълбочини от 1,5 мм, 3 мм и 4,5 мм, за лицето и 6мм, 9мм и 13 мм за тялото.

 

 Благодарение на количеството енергия, която хайфу апаратът  излъчва, ефективно се прилага и за премахване на мазнините на лицето и тялото, докато стяга областта. Това е много ефективно за лифтинг в долна част на лицето, двойна брадичка, стягане на шията и особено за намаляване на мазнините около ъгъла на устата. В зоните на тялото тази терапия е отлична за прилагане на всички места, където кожата е отпусната и има излишни мазнини.

 

Основният метод на хайфу лифтинга се състои в концентрирано изпращане на високоинтензивни ултразвукови импулси (HIFU), които генерират голямо количество топлина. Селективното загряване стимулира тялото ни да произвежда собствен колаген. Чрез хайфу лифтинга се задействат регенеративните способности на тялото ни, за да може по един деликатен начин постепенно да се възстанови паметта на кожата и подлежащите тъкани, което е последвано от нови и здрави колагенови влакна на третираните места.

 

HIFU лифтингът е чудесна процедура, която се бори успешно със следните проблеми:

 

-отпускане на кожата лицето и тялото

-увисване на ъглите на устата

-увисване на клепачите

-отпуснат на контур на лицето

-двойна брадичка

-отпускане на кожата около долната челюст

-зони на тялото с наличие на мазнини и отпусната кожа

-фини линии и бръчки

-подобрява еластичността

-подмладява шията

-Кожата е регенерирана и укрепена, като се стимулира дългосрочното производство колаген

 

Хиперхидроза

Инжектирането на ботулинов токсин в съответните зони, регулира изпотяването на нормалните му нива и се бори с хиперхидрозата. Прекомерното изпотяване на различни части от тялото се нарича хиперхидроза и се дължи на …

Прочети повече

различни причини (наследствена предразположеност, физически натоварвания, ендокринни заболявания, стрес). Най-често се наблюдава по ръцете, краката, мишниците и може да е толкова силно, че да предизвиква психологически дискомфорт. Инжектирането на ботулинов токсин в съответните зони връща изпотяването на нормалните му нива.

 

Какви са предимствата на лечението на хиперхидроза?

 

Процедурата е безвредна и безопасна, когато се съблюдават всички правила от лекуващия дерматолог.

Може да се извършва по всяко време на годината.

Подходяща е за хора на различна възраст и не изисква предварителна подготовка.

Скин бустери

Skin booster е медицинско изделие за подмладяване, хидратация и стягане на кожата на лицето, шията, деколтето и горната част на ръцете. Препоръчителен е за дами, които пушат, живеят в големите градове, …

Прочети повече

 работят в офиси или помещения с централна климатизация, подложени са на стрес и недоспиване.

Скин бустерите са уникална концепция, която набира бързо популярност заради лекотата, с която процедурата се понася от пациентите.

Въвеждането на продукта (хиалуронова киселина) в повърхностните слоеве на дермата става, чрез много фина и тънка игла. Множеството убождания чисто механично стимулират фибробластите, които започват да синтезират повече колагенови и еластинови влакна. Това води до реално повишаване еластичността и младостта на кожата. Самата хиалуронова киселина осигурява дълбока и трайна хидратация, изглажда релефа, заличава малки бръчици и линии. Хиалуронът се свързва с голямо количество вода и формира обемна стимулация на фибробластите. Процесът продължава няколко дни или седмици, затова пълният ефект от поставянето на скин бустер се вижда на 10-12 ден след процедурата.

Дългосрочният ефект на стягане и ревитализация на кожата обикновено се разгръща няколко месеца по-късно. През този период се синтезират нов и повече колаген и еластин, а дермата се обновява и засиява.

Skin booster може да отговори на различни нужди на кожата:

 • при застаряване или фото увреда
 • при сухота
 • при загубени очертания
 • при тънка кожа
 • при бръчки

Инфузионни терапии

Тези терапии възвръщат баланса в клетките и се грижат за правилната им хидратация, чрез инфузия с антиоксиданти, минерали и витамини. Инфузионните терапии са активни коктейли за венозно приложение, известни още като …

Прочети повече

интравенозни бустери или витамин дрипове.

Инфузионната терапия е най-бързият и ефективен начин за доставяне на различни комбинации от витамини, микроелементи, антиоксиданти, имуностимулатори и аминокиселини директно във Вашето кръвообращение.

Хидратацията е от първостепенно значение за здравето на ума и тялото. Дори и минималната загуба на течности може да причини стрес за организма и да увеличи наличието на свободни радикали, което впоследствие да причини здравословни проблеми.

Тези терапии възвръщат баланса в клетките и се грижат за правилната им хидратация, чрез инфузия с антиоксиданти, минерали и витамини. Положителните ефекти се усещат веднага – повече жизненост, енергия и бистър ум.

В зависимост от вида  терапия постигаме оптимизиране на вашето здраве за по-добър имунитет, детоксикация, хидратация и възстановяване след медицински процедури или спорт.

P- Shot

PRP означава platelet rich plasma, или плазма богата на тромбоцити. Това е категория от регенеративни автоложни терапии – базирани на собствената кръв на пациента, която се използва за да стимулира клетъчна регенерация и …
Прочети повече

възстановяване на тъканите. Тромбоцитите са подходящи за целта, защото когато са активирани, те насищат околните тъкани с растежни фактори и други полезни протеини.

P-Shot® е PRP терапия на пениса, съкратена форма на Приапус Шот, кръстена на гръцкия бог на плодородието и мъжките полови органи Приапус. Д-р Чарлз Рънелс измисля процедурата и я тества върху себе си.

Какви са ползите от PShot®?

 • По-силнa и твърдa ерекция

 • Улеснено постигане и поддържане на ерекция (подобрение в сексуалната стамина)

 • Увеличени дължина и обхват на пениса

 • Подобрения или разрешаване на проблемите на кривината на пениса причинени от болестта на Пейрони

 • Разрешаване на проблемите с болка на пениса при ерекция

 • Увеличена чувствителност в пениса

 • Подобрение на кръвообръщението в пениса

  Какви са възможните странични ефекти на PShot®?

  PRP се набавя от собствената кръв на пациента. Това означава, че страничните ефекти са малко на брой и не са тежки. Те включват леко кървене , натъртване или подуване.

Плазмолифтинг (PRP)

Процедурата е позната и като „вампирски лифтинг“. PRP е плазма, обогатена със 7 фундаментални растежни фактора, които участват в процесите на регенерация. Тя се инжектира в кожата на ниво хиподерма и …
Прочети повече

работи като резервоар на растежни фактори. Автоложната тъканна регенерация повлиява отлично фини и по-дълбоки бръчки, тъмни кръгове под очите, спомага заличаването на белези от акне и шарка, укрепва космения фоликул. Благодарение на ДНК-нуклеотидите се постига незабавна оптимизация на блясъка на кожата, формират се нови кръвоносни съдове, стимулира се клетъчният растеж. Наблюдава се биоревитализация, кожата става по-стегната, по-еластична и по-хидратирана, а въведена в скалпа спира процеса на косопад.

Лазерна липосукция

Светлинен взрив с висока интензивност , който разгражда излишните мазнини. Безпроблемна загуба на сантиметри. Липолазер е неинвазивна лазерна липосукция за отслабване и оформяне на тялото.

Прочети повече

Това е естествен и здравословен начин за загуба на мазнини по талията , ханша, вътрешната и външната част на бедрата , бричове, паласки, прасци, корем, гръб, седалище, ръце, мастни натрупвания при колене и глезени без всякаква болка. Технологията е напълно безопасна и не вреди на организма. Тя не влияе нито върху кожата , нито върху нервната или кръвоносната система..

Технологията липолазер използва ниски нива на лазерна енергия, която взаимодейства химически и биологически с мастните клетки. Лазерната енергия предизвиква промяна на химичния състав на клетката и освобождаване на ензима липаза, който има способността да разгражда триглицеридите на мастни молекули и глицерол. Благодарение на този процес, тези молекули преминават през отворите на клетъчната мембрана навън и се транспортират към различните тъкани, където се използват като енергиен източник и се включват в обмяната на веществата, т.е. подобряват метаболизма.

 

Предимството на Липолазера е , че ефектите са почти веднага видими и стават по-добри при всяко по-нататъшно лечение.

РЕЗУЛТАТИ:

Стимулиране на естествените процеси за изгаряне на мазнините;

Намаляване на целулита;

Изглаждане на кожата;

Подобряване на метаболитния процес;

Резултати, забележими след първата процедура , обиколката намалява от 1 до 4 см.

Продължителност на процедурата:

 

Процедури с времетраене: 30 мин.

Ултразвукова липосукция

Ултразвуковата Липосукция – Кавитация е една от най-модерните и най-ефективни процедури, които дават видими резултати дори още след първия сеанс върху зоните с мастни натрупвания и целулит.

Прочети повече

Красиво оформеното и стегнато тяло е мечта на всички ни. Въпреки, че мнозина вярват, че отслабването е възможно единствено и само с помощта на физическа активност, съвременните козметични процедури ни предлагат различни методи за стопяване на излишните килограми посредством различни процедури.

Ултразвукова липосукция е безболезнено лечение за намаляване на мастната тъкан с ефект на намаляване на обиколката на избраните части на тялото. Ефектите от Кавитация са видими веднага след първата сесия: можем да наблюдаваме забележимо намаляване на мастната тъкан на избрани части на тялото, подобрена еластичност и твърдост на кожата.

Как Ултразвуковата Кавитация топи подкожните мазнини?

Ултразвуковата Кавитация е неинвазивен метод, с който се постигат много добри резултати в борбата с целулита и мастните натрупвания. Накрайникът на Ултразвуковата Кавитация произвежда звук, които не се чува от човешкото ухо. Този звук предизвиква вибрации. Вибрациите на Ултразвуковата Кавитация представляват положително и отрицателно редуване на звуковите вълни, те предизвикват компресия и декомпресия на мастните клетки между 35 000 и 45 000 пъти в секунда и произвежда силна вълна от налягане. Мембраната на мастната клетка не може да издържи на това налягане и се взривява, а мастното съдържание изтича в междуклетъчното пространство. Така чрез лимфопотока и естествени метаболитни процеси течното мастно съдържание на клетките се изхвърля от организма. Количеството мастните клетки в тялото намалява и се подобрява метаболизма. Подобряването на метаболизма помага за намаляване на целулита. По време на процедурата не се усеща никаква болка – чува се само ниският шум от работата на апарата. Кожната повърхност остава гладка и непокътната. Резултатите могат да се измерят веднага след първата процедура.

РЕЗУЛТАТИ:

 Намаляване на мастната тъкан;

 Отслабване;

 Безболезнен метод;

 Видимо намаляване на обиколка след една лечебна сесия.

Времетраене на процедурата : 30 минути

Beauty Shaper

Революция в моделиране на тялото. Най-новото решение в естетичната медицина която работи върху цялото тяло и лицето по сложен начин с комбинация от :
Прочети повече
 • Вакуумен масаж с движещи ролки;
 • Биполярни (RF) радиочестотни вълни;
 • (IR) Инфрачервени лъчи;
 • Ултразвукова липосукция;

Beauty Shaper извайва тялото, редуцира мастната тъкан и целулита само след няколко процедури. Beauty Shaper осигурява невероятни резултати без възстановителен период и без дискомфорт.

Beauty Shaper е апаратна процедура за редуциране на мастната тъкан и целулита от различни зони по тялото, която съчетава биполярна радиочестота, затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина, която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява прецизно доставяне на енергия до дълбоките слоеве на кожата. Апаратът има също така масажни ролки, които подобряват лимфния дренаж.

РЕЗУЛТАТИ:

-стягане на кожата

-намаляване на мастната тъкан и целулита

-моделиране на тялото

-детоксикация

видими резултати  след 1 процедура

-изглаждане на стрии

-подобрява еластичността на кожата

Преди  и след всяка процедура измерва се обиколките на всеки клиент в третираната зона.

 

Времетраене на процедурата: 30 минути.

 

Работи се на зони.

LPG B-Flexy

Механична процедура за оформяне на тялото №1 в света ! Много жени са загрижени за този проблем:Как да отслабна и да се отърва от целулита? Възможно е !
Прочети повече

LPG масаж  – е един от най-търсените начини за механично оформяне на тялото и елиминиране на целулита.

Принципа на работа на апарата е по следния начин. Благодарение на мощното засмукване се създава вакуум във вътрешността на накрайника по време на процедурата, което от своя страна стимулира различни нива на кожата.

Запасите с мазнини , пълни с вода, започват процеса на липолиза, което води до естественото им елиминиране. Благодарение на изразеното си лимфодренажно действие, LPG – B-flexy процедурата служи за ускоряване на изхвърлянето на вода и токсини от междуклетъчните пространства, стимулира процеса на възстановяване на еластичността на кожата (поради стимулиране на деленето на фибропластичните клетки), улеснява намаляването на подкожния мастен слой. Тази приятна процедура дава мощна естествена стимулация на цялото тяло, възприемана като всеки сантиметър от тялото „диша лесно“.За кого е подходяща процедурата:

Подходяща e за всички: както за стройни момичета, така и за по-закръглени.

За тези, които трудно намират време за спорт и дори за тези, които се занимават активно с него

 

LPG B-flexy ще ви помогне:

-да се отървете от мастните натрупвания и излишните обеми по цялото тяло както и в точно определени зони.

-да премахнете “портокаловата кора”.

-да възстановите фигурата се след раждане.

-да премахнете отоците.

-ако диетите не Ви помагат да отслабнете и не дават желания резултат, масажът ще ви съдейства да ускорите метаболизма и да стартирате процеса на отслабване.

Точно за вашия тип фигура, здравни особености и желания ще бъде избран най-подходящият курс и комплекс процедури.

 

Преди и след всяка процедура измерва се обиколките на всеки клиент в третираната зона.

Времетраене на процедурата : 30 минути / 40 минути

Работи се на цяло тяло.

Криолиполиза

Уникална технология за намаляване на мазнините със студ!

От 20% до 40% от обема на мазнините се премахват след една процедура.

Неинвазивна техника: без операции и инжекции

Прочети повече

Без възстановителен период и дълготраен ефект.

Криолиполизата е ефективен начин за постигане на перфектен силует без операция, безопасно и без болка. Това е абсолютно комфортна процедура, след която можете веднага да се върнете към обичайния си начин на живот.

Намаляването на подкожния мастен слой след криолиполиза се определя лесно визуално. По време на процедурата мастната тъкан се подлага на контролирано охлаждане , в резултат на което мастните клетки кристализират. В рамките на 3-4 седмици след процедурата мастните клетки в засегнатата област губят жизнеспособността си и се елиминират естествено от имунната система от тялото без следа.

Процедурата е напълно безопасна . Благодарение на уникална технология, студът е насочен само към мастните клетки , без да засяга околните тъкани, кръвоносни съдове и нервни окончания, а дизайнът на апликатора и използването на специални защитни кърпички предпазват кожата.

Процедурата е с удължен ефект. 4 седмици след процедурата  се наблюдава значително намаляване на мастната гънка в засегнатата област. В резултат на това се премахват до 40% от телесните мазнини в третираната зона. В този случай мастните клетки се премахват завинаги , а положителният ефект от процедурата е с години .

Броят на процедурите зависи от тежестта на мастните натрупвания в областта на корема, ханша и други части на тялото. Отделни малки гънки могат да бъдат премахнати само за 1 процедура.  При значително количество телесни мазнини понякога се изисква курс  от няколко процедури  криолиполиза.

Студът се усеща само в първите минути. Това чувство бързо преминава. По време на процедурата много пациенти четат, гледат видеоклипове, работят на лаптоп или релаксират. След процедурата може да се усети леко изтръпване в засегнатата област за 5-7 минути. Обикновено пациентите могат да се върнат към нормалните си дейности веднага след процедурата.

Продължителност на процедурата:

Времетраене на процедурата:  45-90  минути

 

Лазерен 4D лифтинг

Clear Lift повлиява признаците на фотостареенето, фини бръчки, отпуснати участъци, петънца, оставяйки епидермисът непокътнат. Наричат го процедура „в обедната почивка“ и е предпочитан както от дами, така и от господа заради своята нетравматичност!
Прочети повече

Новият лазерен 4D лифтинг създава изключително бързо подмладяващ ефект като прави кожата по-бистра като тен, по-стегната като усещане и заличава бръчиците, създавайки нови колагенови влакна. Ефектът е видим още след първата процедура, несъвършествата по кожата са отстранени без дискомфорт и нужда от възстановителен период. Усещането по време на терапията е интензивно, но не се нуждае от обезболяване.

  • Съвършено, комплексно антиейдж решение

  • Подходящо за всички типове кожа и всеки пол

  • Бързи, естествени лифтинг резултати

  • Премахва пигментациите, фините и дълбоки бръчки

  • Одобрено от FDA, клинично изпитано и безопасно

Какво да очакваме след процедурата?

На първо място тенът категорично ще се изравни, тъй като механичният ефект въздейства под формата на вибрации върху лезиите. Лазерната енергия на Clear Lift буквално разпръсква пигментните клетки, които се оттеглят чрез лимфния поток, а лицето ще изглежда като след полагане на фон дьо тен.

На следващ етап линиите, оставени от емоциите на лицето, под формата на бръчки ще се омекотят. Отпуснатата кожа ще се лифтира и уплътни. Зоната ще засияе по-млада, свежа и обновена.

MORPHEUS8 BY INMODE

Morpheus 8 е минимално инвазивна процедура за силно стягане и ремоделиране на кожата на корема, ръцете, бедрата и седалището. Morpheus8 комбинира по уникален начин радиочестотната енергия и микроиглената терапия, за да стимулира синтеза на нови колагенови и еластинови влакна.

Прочети повече

Дълбокотъканната стимулация стяга и ремоделира кожата, редуцира стрии и белези. Резултатите от процедурата са стягане и оформяне на тялото без нужда от оперативна намеса и отстраняване на излишната кожа. Чрез Morpheus8 се повлияват успешно белези, стрии и отпусната кожа в следствие на раждане, отслабване и загуба на колаген. 

Почитатели на процедурата са много известни личности като Ким Кардашиян, Аманда Холдън, Гуинет Полтроу и Ева Лонгория.